Inloopmiddag: werken en leren bij Sint Jozefoord

24 oktober, 2023

Ook zo benieuwd naar wat werken en leren bij Sint Jozefoord inhoudt? Kom dan naar een van onze inloopmiddagen in oktober, november, december of januari.

Vanaf woensdag 25 oktober tot en met woensdag 3 januari** zitten we elke eerste maandag en laatste woensdag van de maand van 13:00 uur tot 17:00 uur voor je klaar. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of een doorgewinterde professional bent, een zorgdiploma hebt of een andere achtergrond. Wij hebben voor iedereen iets te bieden!

Deze middagen kun je ons het hemd van het lijf vragen over Sint Jozefoord, de medewerkers, bewoners en cliënten. Een laagdrempelig en vrijblijvend gesprek waarbij je kennismaakt met ons warme huis. Wil je een rondleiding? Ook dat kan!

Kun je niet op deze dagen, maar wil je wel graag kennismaken? Leuk! Neem contact met ons op en we zorgen voor een afspraak: 073-5342342 of personeelszaken@jozefoord.nl.

** In verband met de feestdagen zijn er geen inloopmiddagen op woensdag 27 december en maandag 1 januari. De middag op maandag 1 januari is verplaatst naar woensdag 3 januari.