Vacatures

Verzorgende IG voor de nachtdienst

Wat ga je doen? De functieomschrijving Als verzorgende IG voor de nachtdienst ben je werkzaam in de directe cliëntenzorg in de nachtdienst. Je draagt zorg voor een goede verzorging en begeleiding van de bewoners overeenkomstig de daarvoor gemaakte afspraken, richtlijnen en werkmethoden. Je werkt volgens de afspraken in het opgestelde zorgplan. Daarnaast lever je een bijdrage aan een optimaal woon- en leefklimaat. Je kunt de werkzaamheden zelfstandig uitvoeren aan de hand van richtlijnen. Daarnaast ben

Lees meer

Flexpool medewerker verzorgende niveau 3

Als verzorgende ben je naast zorgverlener een regisseur en coach binnen het eigen vakgebied. Je bent verantwoordelijk voor de verzorgende werkzaamheden volgens het zorgdossier en binnen de gegeven procedures. Hierbij gaat het om het ondersteunen bij persoonlijke zorg én het geven van psychosociale begeleiding/ondersteuning, gericht op zelfredzaamheid van de bewoner/cliënt.

Lees meer

Flexpool medewerker helpende niveau 2

In de huiskamer of in de kamer van de bewoner ondersteun en verzorg je de bewoner op basis van de afspraken in het zorgplan. Je werkt bewonersgericht en creëert een huiselijke sfeer die passend is bij de behoeften van de bewoners die je begeleidt en zo veel mogelijk stimuleert om de dagelijkse woonbezigheden zelf te laten doen.

Lees meer

Verpleegkundige in de wijk

Als verpleegkundige in de wijk is het jouw taak om de aandacht individueel op de cliënt te richten. Hierbij gaat het om ondersteunen van persoonlijke zorg en het geven van psychosociale begeleiding/ondersteuning gericht op de zelfredzaamheid van een cliënt. Hierbij worden zowel verzorgende, verpleegkundige als verpleegtechnische handelingen volgens het zorgdossier verricht.

Lees meer

Verzorgende IG voor onze afdelingen PG en Somatiek

Als verzorgende ben je naast zorgverlener een regisseur, coach binnen het eigen vakgebied. Je bent verantwoordelijk voor de verzorgende werkzaamheden volgens het zorgdossier en binnen de gegeven procedures. Hierbij gaat het om het ondersteunen bij persoonlijke zorg én het geven van psychosociale begeleiding/ondersteuning, gericht op zelfredzaamheid van de bewoner/cliënt.

Lees meer