Vacatures

vrijwilligerswerk Nuland

Vacature: Communicatiestage (meewerkstage)

Start vanaf januari 2021 Als stagiair communicatie werk je onder leiding van de communicatiemedewerker. Jullie zijn onderdeel van de staf. Samen pakken jullie alles op wat onder communicatie valt: Onderhouden van de social-media-kanalen (en meedenken over hoe we het bereik kunnen vergroten) Online communicatie (website bijhouden en aanpassen, doorontwikkeling vacaturewebsite) Interne communicatie (schrijven en redigeren voor nieuwsbulletin) Communicatie naar cliënten en familie (interviewen van nieuwe bewonersblad, schrijven en redigeren voor nieuwsbulletins) Contacten met de pers

Lees meer

Flexpool medewerker verzorgende niveau 3

Als verzorgende ben je naast zorgverlener een regisseur en coach binnen het eigen vakgebied. Je bent verantwoordelijk voor de verzorgende werkzaamheden volgens het zorgdossier en binnen de gegeven procedures. Hierbij gaat het om het ondersteunen bij persoonlijke zorg én het geven van psychosociale begeleiding/ondersteuning, gericht op zelfredzaamheid van de bewoner/cliënt.

Lees meer

Flexpool medewerker helpende niveau 2

In de huiskamer of in de kamer van de bewoner ondersteun en verzorg je de bewoner op basis van de afspraken in het zorgplan. Je werkt bewonersgericht en creëert een huiselijke sfeer die passend is bij de behoeften van de bewoners die je begeleidt en zo veel mogelijk stimuleert om de dagelijkse woonbezigheden zelf te laten doen.

Lees meer

Verpleegkundige in de wijk

Als verpleegkundige in de wijk is het jouw taak om de aandacht individueel op de cliënt te richten. Hierbij gaat het om ondersteunen van persoonlijke zorg en het geven van psychosociale begeleiding/ondersteuning gericht op de zelfredzaamheid van een cliënt. Hierbij worden zowel verzorgende, verpleegkundige als verpleegtechnische handelingen volgens het zorgdossier verricht.

Lees meer

Verzorgende IG voor onze afdelingen PG en Somatiek

Als verzorgende ben je naast zorgverlener een regisseur, coach binnen het eigen vakgebied. Je bent verantwoordelijk voor de verzorgende werkzaamheden volgens het zorgdossier en binnen de gegeven procedures. Hierbij gaat het om het ondersteunen bij persoonlijke zorg én het geven van psychosociale begeleiding/ondersteuning, gericht op zelfredzaamheid van de bewoner/cliënt.

Lees meer