Vacatures

Welzijn en recreatie

Sint Jozefoord is op zoek naar een warme gastvrouw!

Wat ga je doen? Als gastvrouw M/V ben je de spil in de huiskamers van de woongroepen. Je zorgt voor een warme omgeving, ‘net als thuis’, waarbij bewoners en hun familie zich gehoord en gezien voelen. Je zorgt voor het huishouden op de woongroepen, waarbij de bewoners jou zoveel als mogelijk ondersteunen zoals bedenken wat er gegeten wordt, koken, de schoonmaak en de was. Je zorgt ervoor dat je de bewoners goed leert kennen, zodat

Lees meer
vrijwilligerswerk Nuland

HR-Adviseur

Kom jij ons team versterken als HR-Adviseur? In de uitdagende zorgsector staat Sint Jozefoord al jaren bekend om goed werkgeverschap. Om dit voort te zetten, en zelfs te verbeteren zoeken wij een  bevlogen HR-Adviseur! Wat ga je doen? Je adviseert en ondersteunt het management bij het creëren van een inspirerende werkomgeving waarin medewerkers het verschil maken. Op zowel tactisch als operationeel niveau werk je op HR vlak iedere dag aan het verbeteren van de organisatie.

Lees meer

Flexpool medewerker verzorgende niveau 3

Als verzorgende ben je naast zorgverlener een regisseur en coach binnen het eigen vakgebied. Je bent verantwoordelijk voor de verzorgende werkzaamheden volgens het zorgdossier en binnen de gegeven procedures. Hierbij gaat het om het ondersteunen bij persoonlijke zorg én het geven van psychosociale begeleiding/ondersteuning, gericht op zelfredzaamheid van de bewoner/cliënt.

Lees meer

Flexpool medewerker helpende niveau 2

In de huiskamer of in de kamer van de bewoner ondersteun en verzorg je de bewoner op basis van de afspraken in het zorgplan. Je werkt bewonersgericht en creëert een huiselijke sfeer die passend is bij de behoeften van de bewoners die je begeleidt en zo veel mogelijk stimuleert om de dagelijkse woonbezigheden zelf te laten doen.

Lees meer

Verpleegkundige in de wijk

Als verpleegkundige in de wijk is het jouw taak om de aandacht individueel op de cliënt te richten. Hierbij gaat het om ondersteunen van persoonlijke zorg en het geven van psychosociale begeleiding/ondersteuning gericht op de zelfredzaamheid van een cliënt. Hierbij worden zowel verzorgende, verpleegkundige als verpleegtechnische handelingen volgens het zorgdossier verricht.

Lees meer