Over Corona: Veelgestelde vragen van bewoners en familieleden

Laatste update 30 juni

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig. De veiligheid en het welbevinden van onze bewoners, cliënten en collega’s staan bij Sint Jozefoord voorop. Altijd, ook nu. Uiteraard kunt u erop rekenen dat wij onze bewoners de goede en warme zorg te blijven bieden die zij gewend zijn en nodig hebben. Hier vindt u enkele veelgestelde vragen. Wij zullen deze pagina blijven aanvullen.

1. Mag ik op bezoek komen bij Sint Jozefoord?

Ja! Lees hier meer.

2. Hoe blijven wij op de hoogte van het welbevinden van onze familieleden?

Over de gezondheid van uw naaste wordt u zo vaak als nodig is door de zorgmedewerkers op de hoogte gehouden. Indien er bij uw familielid veranderingen zijn in de gezondheid, hoort u dat uiteraard zo snel mogelijk. Uiteraard kunt u altijd bij de zorgmedewerkers terecht als u vragen heeft. Wij vragen u dit via telefoon of mail te doen, en dit niet te doen op het moment dat u op bezoek bent.

3. Hoe blijf ik op de hoogte?

Op de website van Sint Jozefoord wordt u op de hoogte gehouden over de actuele situatie. Indien er ontwikkelingen zijn, ontvangt u een nieuwsbrief per e-mail. Het overzicht van de nieuwsbrieven vindt u hier. Over de gezondheid van uw naaste wordt u op de hoogte gehouden door de zorgmedewerkers.