Actuele informatie rond Corona (COVID-19)

15 juni 2021

RIVM-richtlijnen
Het advies van het RIVM is leidend voor ons handelen. Wij houden ons aan voor de gehele zorgsector gemaakte afspraken, die zijn afgestemd in de regio. We zullen u hiervan via deze website doorlopend, en zo goed mogelijk, informeren.

Vragen

Heeft u vragen over het coronavirus? Kijk dan op de website van het RIVM​ of bel met het landelijke informatienummer 0800-1351

Informatie voor bewoners en bezoekers:
Lees hier informatie voor bewoners en familie over bezoekersregelingen en andere maatregelen

Informatie voor medewerkers:
Bekijk hier specifieke informatie en richtlijnen rond het testen op corona

Informatie voor cliënten van de dagbesteding:
De dagbesteding is, met in achtneming van alle richtlijnen, open.

Informatie voor cliënten die wijkverpleging, thuiszorg en huishoudelijke hulp ontvangen:
Sint Jozefoord biedt u ook nu graag wijkverpleging en thuiszorg. Zoals u van ons gewend bent, leveren onze mensen veilige zorg. Zij volgen de richtlijnen van het RIVM. Geeft u het aan ons door als u OF verkouden bent, OF koorts OF luchtwegklachten heeft of in contact bent geweest met een corona-patiënt? Dan kijken we samen wat de beste aanpak of oplossing is.

Informatie voor cliënten die een maaltijd thuis ontvangen:
Cliënten die via Sint Jozefoord maaltijden ontvangen, blijven deze gewoon ontvangen op de afgesproken dag, elke woensdag tussen 12.00-15.00 uur. 

Informatie voor vrijwilligers van Sint Jozefoord:
Wij vragen u zich af te melden als u verkouden bent, koorts of luchtwegklachten heeft, zelfs in geringe mate, of onlangs in contact bent geweest met een corona-patiënt. Zonder klachten bent u van harte welkom, de bewoners en de zorg zijn bijzonder blij met uw komst en hulp!