Actuele informatie rond Corona (COVID-19)

11 maart 2021

Sint Jozefoord neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Zo is onlangs de bezoekersregeling aangepast.

RIVM-richtlijnen

Het advies van het RIVM is leidend voor ons handelen. Wij houden ons aan voor de gehele zorgsector gemaakte afspraken, die zijn afgestemd in de regio. We zullen u hiervan via deze website doorlopend, en zo goed mogelijk, informeren.

Vragen

Heeft u vragen over het coronavirus? Kijk dan op de website van het RIVM​ of bel met het landelijke informatienummer 0800-1351

Specifieke informatie voor bewoners en bezoekers

Specifieke informatie voor medewerkers

Specifieke informatie voor cliënten van Dagbesteding  

De dagbesteding is, met in achtneming van alle richtlijnen, open.

Specifieke informatie voor cliënten die Wijkverpleging/Thuiszorg en huishoudelijke zorg ontvangen 

Sint Jozefoord biedt u ook nu graag wijkverpleging en thuiszorg. Zoals u van ons gewend bent, leveren onze mensen veilige zorg. Zij volgen de richtlijnen van het RIVM.

Geeft u het aan ons door als u OF verkouden bent, OF koorts OF luchtwegklachten heeft of in contact bent geweest met een corona-patiënt? 
Dan kijken we samen wat de beste aanpak of oplossing is.

Specifieke informatie voor cliënten die een maaltijd thuis ontvangen

Cliënten die via Sint Jozefoord maaltijden ontvangen, blijven deze gewoon ontvangen op de afgesproken dag, elke woensdag tussen 12.00-15.00 uur. 

Specifieke informatie voor vrijwilligers van Sint Jozefoord

Bent u vrijwilliger? Wij vragen u zich af te melden als u verkouden bent, koorts of luchtwegklachten heeft, zelfs in geringe mate, of onlangs in contact bent geweest met een corona-patiënt. Zonder klachten bent u van harte welkom, de bewoners en de zorg zijn bijzonder blij met uw komst en hulp! Richt u daarbij in overleg met de zorg zoveel mogelijk op vaste afdelingen met vaste bewoners.