Gemakkelijk maaltijden aan huis via Sint Jozefoord

15 april, 2021

Sint Jozefoord biedt een gezonde en gemakkelijke oplossing voor mensen die niet meer zelf kunnen of willen koken door middel van de dienst ‘Maaltijd aan huis’.

“Smakelijk en veel keuze”

Jean van Rossum, uit Rosmalen, maakt al een jaar gebruik van de maaltijdservice. “Ik woon alleen en dan is het makkelijk om niet te hoeven koken,” aldus Jean. Haar moeder maakte al gebruik van de maaltijdservice. “Soms at mijn moeder niet thuis, hierdoor kreeg ik soms een van de maaltijden mee naar huis en zo ben ik in aanraking gekomen met de maaltijden van Sint Jozefoord,” zegt Jean.

Ze is erg tevreden over de maaltijdservice: “De maaltijden zijn erg smakelijk en is er redelijk veel keuze beschikbaar. De maaltijden worden op een vaste dag en tijdstip bezorgd, dat is ook erg fijn.” Ook over de medewerkers is Jean te spreken: “Prachtige mensen die alle afspraken nakomen en naar je luisteren.” Jean beveelt het anderen dan ook zeker aan om de maaltijdservice een keer te proberen.

Zonder abonnement en indicatie

De maaltijden worden thuisbezorgd in Nuland, Vinkel, Geffen en Rosmalen. U heeft geen indicatie nodig en u zit niet aan een abonnement vast. Hierdoor kan de maaltijdservice ook als tijdelijke oplossing gebruikt worden. De maaltijden zijn gevarieerd, gericht op het seizoen, gezond en verantwoord.

De bezorger heeft altijd tijd voor een praatje en houdt daarbij een vriendelijk oogje in het zeil. Zo geniet men niet alleen van lekkere en voedzame maaltijden, maar ook van net dat beetje extra aandacht en oprechte interesse.

Ontdek nu zelf het gemak en geniet van smakelijke maaltijden aan huis! Klik hier voor meer informatie