Inloopmiddagen werken en leren bij Sint Jozefoord

26 februari, 2024

Ook zo benieuwd naar wat werken en leren bij Sint Jozefoord inhoudt? Kom dan naar een van onze inloopmiddagen werken en leren bij Sint Jozefoord: elke eerste woensdag van de maand tussen 13.00 en 17.00 uur.

Omdat we graag laagdrempelig en persoonlijk contact hebben met toekomstige medewerkers, vrijwilligers en leerlingen organiseren we elke eerste woensdag van de maand inloopmiddagen van 13:00 uur tot 17:00 uur. Op deze dagen kun je vrijblijvend binnenlopen en ons het hemd van het lijf vragen over Sint Jozefoord, de medewerkers, bewoners en cliënten. Daarnaast geven we je graag een rondleiding zodat je een volledig beeld hebt bij de organisatie.

Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of een doorgewinterde professional bent, een zorgdiploma hebt of een andere achtergrond. Wij hebben voor iedereen iets te bieden!

Kun je niet op deze dagen, maar wil je wel graag kennismaken? Leuk! Neem contact met ons op en we zorgen voor een afspraak: 073-5342342 of personeelszaken@jozefoord.nl.

Op www.werkenbijjozefoord.nl lees je meer over werken en leren bij Sint Jozefoord en vind je vacatures voor betekenisvolle banen.

12072023 Jozefoord