Volledig nieuw team gestart

18 september, 2023

In de eerste week van september is bij Sint Jozefoord een nieuw team gestart voor de woongroepen Parkzicht en Duyn en Dael. Deze maand staat in het teken van kennismaken, teambuilding, rondleidingen en opleidingen. Veel aandacht is er voor de visie van Sint Jozefoord die zich vertaalt naar Betekenisvol Leven en Werken bij Sint Jozefoord. De medewerkers kijken er nu al naar uit om in oktober de 18 nieuwe bewoners te mogen verwelkomen.

Uniek team
De 18 toekomstige bewoners én het team van ruim 20 medewerkers maken Parkzicht en Duyn en Dael uniek. De helft van het team bestaat uit zorgprofessionals, de ander helft uit mensen met een andere opleidingsachtergrond. Mensen met ervaring in de horeca, hospitality of dienstverlening werken samen met verpleegkundigen en verzorgenden volgens het principe van de Sociale Benadering. We willen laten zien dat wonen en leven voor mensen met dementie anders kan. Met de start van deze woongroepen en dit nieuwe team leren en improviseren we en werken we samen aan de toekomst van de ouderenzorg.

Hier wordt gewoond, gewerkt, geleefd en genoten
Op Parkzicht en Duyn en Dael wonen mensen straks vertrouwd in een fijne omgeving. Ze worden gezien en kunnen volledig zichzelf zijn, met hun unieke karakter en levensverhaal. Ze horen erbij. Samen met de bewoners, hun familie, naasten en vrienden én onze medewerkers en vrijwilligers creëren we een omgeving waar wordt gewoond, gewerkt, geleefd en genoten. Kortom: op Parkzicht en Duyn en Dael gaat het leven door, ook met de uitdagingen die het ouder worden met zich meebrengt.

Informatie over wonen op Parkzicht en Duyn en Dael
Wilt u meer informatie over wonen op Parkzicht en Duyn en Dael? Neemt u dan contact op met onze zorgconsulenten Ellen Ruis en Rita van der Heijden via clientenservice@jozefoord.nl.

Trotse medewerkers van het nieuwe team Parkzicht en Duyn en Dael