Nieuws

Sint Jozefoord opent de deuren

Vanaf maandag 29 juni zijn de deuren van Sint Jozefoord weer open voor al het bezoek. Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden en er zijn geen beperkingen in het aantal mensen per bewoner. Meer informatie over het bezoeken van Sint Jozefoord vindt u hier.

Lees meer

Zomerexpositie: Zoveel verhalen

De zomerexpositie is, volgens goede traditie, gewijd aan de werken van de bewoners, gemaakt in het atelier bij Tonny Hanegraaf.Maar dit jaar liep alles anders. Het atelier moest in maart zijn deuren sluiten, sommige bewoners werden ziek en kwamen te overlijden. Gelukkig kon Tonny, met de nodige voorzorgmaatregelen, wel schilderen op de afdelingen. En ook gingen de bewoners, soms geholpen door de zorgmedewerkers, zelf aan de slag met verf. De werken die vanaf 22 juni

Lees meer

Veel liefs (video)

Veel liefs van iedereen bij Sint Jozefoord♡ voor iedereen die niet op bezoek kan komen (gelukkig wel in het Praathuys)♡ voor alle medewerkers en vrijwilligers die we missen♡ voor de cliënten van de dagbesteding die nu (nog) niet kunnen komen♡ voor iedereen die ons verrast met lieve acties, kaartjes, bloemen, liedjes en andere gebaren Bedankt René en Jeanine van den Heuvel voor dit mooie filmpje!

Lees meer

Familie op bezoek bij het Praathuys van Sint Jozefoord

Na weken zonder elkaar kan er vanaf vandaag weer bezoek komen bij Sint Jozefoord. Het ‘Praathuys’ staat klaar om bewoners en hun naasten te ontvangen. Uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen om zo verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In het ‘Praathuys’ kunnen bewoners en hun bezoek elkaar ontmoeten. Deze gezellige ‘woonkamer’ is in het midden voorzien van een glazen plaat. De bewoner (indien nodig begeleid door een medewerker) komt binnen via de ene ingang, het

Lees meer

Afname aantal coronabesmettingen

Vanwege de afname van het aantal coronabesmettingen is de cohortafdeling voor thuiswonenden, die in samenwerking met de huisartsen uit Maasdonk was opgezet, niet meer nodig. Uiteraard blijft Sint Jozefoord klaarstaan voor de huisartsen en voor alle thuiswonende ouderen. Coronapatiënten kunnen vanaf nu op een cohortafdeling binnen Sint Jozefoord opgevangen worden en vallen dan onder de zorg van de Specialisten Ouderengeneeskunde van Sint Jozefoord.

Lees meer