Nieuws

Veel liefs (video)

Veel liefs van iedereen bij Sint Jozefoord♡ voor iedereen die niet op bezoek kan komen (gelukkig wel in het Praathuys)♡ voor alle medewerkers en vrijwilligers die we missen♡ voor de cliënten van de dagbesteding die nu (nog) niet kunnen komen♡ voor iedereen die ons verrast met lieve acties, kaartjes, bloemen, liedjes en andere gebaren Bedankt René en Jeanine van den Heuvel voor dit mooie filmpje!

Lees meer

Familie op bezoek bij het Praathuys van Sint Jozefoord

Na weken zonder elkaar kan er vanaf vandaag weer bezoek komen bij Sint Jozefoord. Het ‘Praathuys’ staat klaar om bewoners en hun naasten te ontvangen. Uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen om zo verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In het ‘Praathuys’ kunnen bewoners en hun bezoek elkaar ontmoeten. Deze gezellige ‘woonkamer’ is in het midden voorzien van een glazen plaat. De bewoner (indien nodig begeleid door een medewerker) komt binnen via de ene ingang, het

Lees meer

Afname aantal coronabesmettingen

Vanwege de afname van het aantal coronabesmettingen is de cohortafdeling voor thuiswonenden, die in samenwerking met de huisartsen uit Maasdonk was opgezet, niet meer nodig. Uiteraard blijft Sint Jozefoord klaarstaan voor de huisartsen en voor alle thuiswonende ouderen. Coronapatiënten kunnen vanaf nu op een cohortafdeling binnen Sint Jozefoord opgevangen worden en vallen dan onder de zorg van de Specialisten Ouderengeneeskunde van Sint Jozefoord.

Lees meer

Gepersonaliseerde placemats voor bewoners Sint Jozefoord

Op de website www.verzachteenzaamheid.nl kunnen familieleden van bewoners van Sint Jozefoord eengratis gepersonaliseerde placemat en fotokaarten laten maken. Weemen Web Print Promo verzorgt deze dienst gratis, om zo verbinding te brengen in deze tijdwaar bezoek niet mogelijk is.

Lees meer