Stichting Sint Jozefoord ontvangt keurmerk Beste Werkgever

5 december, 2019

Voor het zesde jaar op rij ontvangt Sint Jozefoord het driesterrenkeurmerk van de Beste Werkgever. Dit betekent dat de Stichting Sint Jozefoord bovengemiddeld hoog scoort voor bevlogenheid, tevredenheid en werkgeverschap. Op bevlogenheid, tevredenheid en werkgeverschap scoort Stichting Sint Jozefoord een 8,4 en op betrokkenheid zelfs een 9,1.

Hoogwaardige zorg

Naast goed werkgeverschap staat de Stichting Sint Jozefoord erom bekend dat zij aan de ouderen die bij haar wonen hoogwaardige zorg biedt. Op Zorgkaart Nederland krijgt zij hiervoor een 8,8. Tevens beschikt zij al sinds 2012 over het Gouden Keurmerk. Dit houdt in dat zij volgens het landelijk kwaliteitsinstituut Perspekt haar interne processen optimaal op orde heeft.

Effectory en Intermediair zijn 15 jaar geleden begonnen met goede werkgevers in kaart te brengen en ze te belonen. Effectory creëert transparantie door de meningen en feedback van medewerkers te verzamelen. Staan de medewerkers achter het doel van de organisatie waar ze dagelijks voor werken? Voelen zij zich gewaardeerd en krijgen ze energie van hun werkzaamheden? De hoogste scores uit de branche ontvangen het driesterren keurmerk.