Maaltijdservice in Nuland, Vinkel, Geffen en Rosmalen

Maaltijd aan huis

Gezond eten thuis laten bezorgen. Dat kan met de maaltijdservice van Sint Jozefoord. U kiest zelf uw maaltijden en ontvangt deze koelvers thuis. Zo eet u warm en gezond, op het moment dat het u uitkomt. De maaltijden zijn gevarieerd, gericht op het seizoen, gezond en verantwoord. Uiteraard houden wij rekening met uw dieetwensen.

Wij bezorgen de maaltijden een keer per week. De minimale afname is vier maaltijden per bezorging. Indien u dit op prijs stelt, helpen wij u met het invullen van de menulijst en het maken van een keuze. 

Voor iedereen die om wat voor reden dan ook geen tijd heeft of minder goed in staat is om dagelijks te koken is de maaltijdvoorziening van Sint Jozefoord de oplossing. Maaltijd bij u thuis is voor mensen uit Nuland, Vinkel, Geffen en Rosmalen die niet meer zelf kunnen of willen koken. U heeft geen indicatie nodig voor de maaltijdservice en u zit niet vast aan een abonnement.

Kosten maaltijdvoorziening

De kosten per hoofdgerecht liggen tussen de €4 en €6. Daarnaast kunt u kiezen uit een ruim assortiment soepen, bijgerechten en desserts.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de maaltijdservice van Sint Jozefoord? Neem contact op met clientenservice@jozefoord.nl.