Huishoudelijke hulp in Nuland, Vinkel en Geffen

Hulp in huis

Heeft u hulp nodig bij het huishouden, bijvoorbeeld omdat u zelf niet meer alles kunt door uw leeftijd of een chronische aandoening? Of tijdelijk, omdat u geopereerd bent of herstellende bent? Sint Jozefoord biedt u huishoudelijke hulp, afgestemd op uw wensen. Wij leveren u een betrouwbare hulp, die uw huis schoonhoudt en (als het nodig is) ook de boodschappen doet en voor u kookt, wast en strijkt.

In Nuland, Geffen en Vinkel bieden wij huishoudelijke hulp via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) van de gemeente ’s-Hertogenbosch. In Geffen bieden wij particuliere huishoudelijke hulp of een WLZ indicatie.

Huishoudelijke hulp aanvragen (Nuland en Vinkel)

Voor huishoudelijke hulp van Sint Jozefoord heeft u een Wmo-indicatie nodig. Deze vraagt u aan bij de gemeente ‘s-Hertogenbosch. De gemeente bepaalt dan of en hoeveel uur u recht heeft op huishoudelijke hulp. U geeft bij de gemeente aan dat u hulp van Sint Jozefoord wilt, en daarna neemt een medewerker van Sint Jozefoord contact met u op. 

Eigen bijdrage voor huishoudelijke hulp (Nuland en Vinkel)

Voor huishoudelijke hulp via de Wmo betaalt u een eigen bijdrage. Meer informatie hierover vindt u op de website van het CAK