Huishoudelijke hulp in Den Bosch, Nuland, Vinkel en Geffen

Hulp in huis

Heeft u hulp nodig bij het huishouden, bijvoorbeeld omdat u zelf niet meer alles kunt door uw leeftijd of een chronische aandoening? Of tijdelijk, omdat u geopereerd bent of herstellende bent? Sint Jozefoord biedt u huishoudelijke hulp, afgestemd op uw wensen. Wij leveren u een betrouwbare hulp, die uw huis schoonhoudt en (als het nodig is) ook de boodschappen doet en voor u kookt, wast en strijkt.

In Nuland en Vinkel bieden wij huishoudelijke hulp via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) van de gemeente ’s-Hertogenbosch en als ondersteuning voor mantelzorgers. In Geffen bieden wij particuliere huishoudelijke hulp.

Ondersteuning voor mantelzorgers

Ook als mantelzorger kunt u voor huishoudelijke hulp bij ons terecht. De gemeente ’s-Hertogenbosch biedt ondersteuning aan mantelzorgers die wonen in de gemeente én zorgen voor iemand in de gemeente. Daarom kunt u als mantelzorger gebruikmaken van huishoudelijke hulp tegen een extra laag tarief . U kunt deze huishoudelijke zorg in uw eigen huis inzetten óf in het huis van degene voor wie u zorgt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Huishoudelijke hulp aanvragen
(Nuland en Vinkel)

Voor huishoudelijke hulp van Sint Jozefoord heeft u een Wmo-indicatie nodig. Deze vraagt u aan bij de gemeente ‘s-Hertogenbosch. De gemeente bepaalt dan of en hoeveel uur u recht heeft op huishoudelijke hulp. U geeft bij de gemeente aan dat u hulp van Sint Jozefoord wilt, en daarna neemt een medewerker van Sint Jozefoord contact met u op. 

Eigen bijdrage voor huishoudelijke hulp
(Nuland en Vinkel)

Voor huishoudelijke hulp via de Wmo betaalt u een eigen bijdrage. Meer informatie hierover vindt u op de website van het CAK

Huishoudelijke hulp in Geffen

In Geffen bieden wij huishoudelijke hulp zonder indicatie. Dit betekent dat u de uren zelf betaalt. Wilt u hierover meer informatie, neem dan contact met ons op.