Wonen met zorg

Goede zorg

Indien u zorg nodig heeft, en zorg aan huis voor u niet meer voldoende is, kunt u kiezen voor verpleeghuis Sint Jozefoord. Sint Jozefoord is gevestigd in een oud klooster in een bosrijke omgeving, waar een serene sfeer en rust heerst.

Hier bieden wij zorg zoals de Congregatie Dochters van Maria en Joseph, de zusters die ooit Sint Jozefoord hebben opgericht, het bedoelden: ‘Alles vanuit verbondenheid’. Al jaren wordt onze zorg hooggewaardeerd bij cliënttevredenheidsonderzoeken en op Zorgkaart Nederland.

Kleinschalig wonen

Wij bieden verpleeghuiszorg met een kleinschalig karakter. Onze bewoners wonen in kleinschalige woongroepen, met een eigen appartement en een grote gezamenlijke huiskamer en keuken. Er wordt met elkaar gekookt en gegeten; bewoners doen kleine taken in het huishouden en ondernemen gezamenlijk gezellige activiteiten. Deze woonvorm is vooral bedoeld voor mensen met psychogeriatrische klachten, zoals dementie (Ziekte van Alzheimer of vasculaire dementie). Door het kleinschalige karakter is de geboden zorg persoonlijk en huiselijk.

Zorg voor ouderen

Bent u op zoek naar verpleeghuiszorg voor uzelf of een naaste? Wilt u meer informatie over wonen met zorg bij Sint Jozefoord of wilt u een vrijblijvende rondleiding? Neem dan contact met ons op. U kunt ook alvast digitaal een kijkje nemen. 

Huren bij Sint Jozefoord

Bij Sint Jozefoord is een beperkt aantal appartementen voor senioren die willen huren. Een voorwaarde is dat u een indicatie huishoudelijke hulpwijkverpleging of dagbesteding heeft, of gebruikmaakt van de maaltijdvoorziening van Sint Jozefoord. Op dit moment (2020) is er een wachtlijst voor huren bij Sint Jozefoord.