Wonen met zorg

Zorg vanuit verbondenheid

Als u zorg nodig heeft, en zorg aan huis voor u niet meer voldoende is, kunt u kiezen voor verpleeghuis Sint Jozefoord. Sint Jozefoord is gevestigd in een oud klooster in een bosrijke omgeving, waar een serene sfeer en rust heerst.

Hier bieden wij zorg zoals de Congregatie Dochters van Maria en Joseph, de zusters die ooit Sint Jozefoord hebben opgericht, het bedoelden. Al jaren wordt onze zorg hooggewaardeerd bij cliënttevredenheidsonderzoeken en op Zorgkaart Nederland.

Komt u, of uw naaste, binnenkort wonen bij Sint Jozefoord? Wij heten u van harte welkom. Om u voor te bereiden kunt u op uw gemak de informatie in de digitale informatiebrochure voor nieuwe bewoners doornemen. U vindt deze onderaan deze pagina. We willen u met deze informatie helpen uzelf snel vertrouwd te laten voelen in uw nieuwe woonomgeving.

Kleinschalig wonen

Wij bieden verpleeghuiszorg met een kleinschalig karakter. Onze bewoners wonen in kleinschalige woongroepen, met een eigen appartement en een grote gezamenlijke huiskamer en keuken. Er wordt met elkaar gekookt en gegeten; bewoners doen kleine taken in het huishouden en ondernemen gezamenlijk gezellige activiteiten. Deze woonvorm is vooral bedoeld voor mensen met psychogeriatrische klachten, zoals dementie (Ziekte van Alzheimer of vasculaire dementie). Door het kleinschalige karakter is de geboden zorg persoonlijk en huiselijk.

Verpleeghuiszorg

Bent u op zoek naar verpleeghuiszorg voor uzelf of een naaste? U kunt alvast digitaal een kijkje nemen.  Uiteraard kunt u ook contact opnemen als u vragen heeft, een rondleiding wil of meer wil weten over Sint Jozefoord en de zorg die wij bieden. U kunt hiervoor mailen naar clientenservice@jozefoord.nl.